ЗА НАС

            Амигос Холидейс е сайт с домейн amigosholidays.bg и е собственост на „АМИГОС ТРАВЪЛ“ ООД - регистриран туроператор и турагент през 2007 г. (лиценз РКК 01 05857). В този сайт са представени предложения само от наши сигурни и избрани партньори - АБАКС, Екзотик Холидейс, Дрийм Турс, Белпрего, Тез Тур, Бохемия и др. Като техен агент ние се стремим да предложим най-добрите условия на нашите клиенти.
 
            Повече от 12 години Амигос Травъл ООД предлага богат избор от дестинации и пакети за почивка в страната и чужбина, както наши, така и на проверени и доказали се партньори. Ние разполагаме с висококвалифицирани служители, които са на Ваше разположение, за да Ви помогнат да изберете най-подходящата за Вас екскурзия или почивка в чужбина. За времето, в което фирмата функционира е помогнала на хиляди туристи да осъществят своята мечтана почивка.

            Основни принципи в работата на Амигос Травъл са:
  • Постигане на максимална удовлетвореност на клиентите от предоставяните услуги.
  • Осигуряване на висок професионализъм и компетентност при предлагането на нашите услуги.
  • Постоянна обратна връзка с нашите клиенти.
  • Поддържане на максимално добра комуникация с нашите клиенти преди, по време и след тяхната почивка.
  • Максимално добра информираност на клиентите
            Моля, не се колебайте да се свържете с нас, по какъвто и да въпрос свързан с Ваше пътуване.

      Илюстративните снимки на дестинациите са на фотографи от https://www.dreamstime.com/ и за ползването им е заплатен съответния лиценз от Амигос Травъл ООД.

Новини

Гърция отваря от 15 Май 2021 г. Вижте при какви условия.

10 Март 2021 г.

Според изявление на Министъра на туризма на Гърция страната е готова да посрещне туристи от 15.05.2021 г. В изявление от 08.03.2021 г. Харис Теохарис - министър на туризма на Гърция изясни при как...

Галилейското езеро най-накрая е отново пълно

03 Март 2021 г.

След почти 30 години, през които свиващото се езеро се оттегляше все по-далеч от брега, то сега прелива от бреговете си. Галилейско море прелива от бреговете си. Това не е евфемизъм, а факт. Рахел...

ТЪРСЕНЕ
ОБАДИ СЕ И РЕЗЕРВИРАЙ